Ajankohtaista

Eerola-Yhtiöiden toiminnan rakentaminen ISO 14001-standardin mukaiseksi

Eerola-Yhtiöissä ja sen lähipiiriyrityksissä on tehty pitkäjänteisesti työtä ympäristöasioiden parissa päämääränä toiminnan rakentaminen ISO 14001-standardin mukaiseksi. Maailmanlaajuinen, riippumaton auditoijataho SGS varmistaa ympäristöjärjestelmän noudattamisen Espoon toimipisteen kaikissa toiminnoissa ja E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy:n Lohjan toimipisteen toiminnoissa vuoden 2021 tammikuun aikana.

Ensi vaiheessa vuonna 2021 sertifioitaviin palveluihin kuuluvat infralle, teollisuudelle, rakentamiselle, kiinteistöille ja haja-asutusalueille tehtävät loka- ja viemärihuoltopalvelut, puhdasvesipalvelut, vaihtolava- ja kuljetuspalvelut, tapahtumien saniteetti- ja jätehuoltopalvelut, puhdistuspalvelut, suurtehoimuroinnit ja -puhallukset sekä näihin liittyvät hallinto- ja tukipalvelut.

Ympäristöyrityksinä teemme työtä kiinteässä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa ympäristön kannalta parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Yritystemme koko henkilöstö osallistuu aktiivisesti ja motivoituneesti ympäristötietoisuuden edistämiseen. Tämä näkyy asiakkaillemme muun muassa asiakkaille tuotetun palvelun ympäristösuunnitteluna, ympäristölle turvallisen työnteon osaavana henkilöstönä sekä vähänpäästöisenä kalustona. Työskentelemme suurelta osin asiakkaidemme kohteissa ja vaihtelevien työkohteiden erityispiirteiden tunnistaminen ja huomioonottaminen ovatkin oleellinen osa osaamistamme. Monipuolisella ja pitkällä kokemuksella kohtaamme haastavimmatkin tehtävät.

Tiedote katkoksesta sähköpostiliikenteessämme

Teemme 10.11.2020 klo 16.30 muutoksia sähköpostiin, jonka seurauksena sähköpostiliikenteessä saattaa olla pieni katkos. Olethan uudestaan yhteydessä meihin, jos et saa vastausta viimeistään seuraavana päivänä.

Pahoittelut mahdollisesti aiheutuvasta harmista.

Meille on myönnetty ISO 45001:2018 työterveys- ja työturvallisuuden ryhmäsertifikaatti

Koko Suomen alueella toimiville Eerola-Yhtiöt Oy:lle, Lokapalvelu Siili Oy:lle, E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa Oy:lle, E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy:lle ja E-Ympäristöpalvelut Itä Oy:lle on 31.3.2020 myönnetty toiminnastaan yhteinen, kansainvälinen ISO 45001:2018 standardin mukainen työterveys- ja työturvallisuuden ryhmäsertifikaatti.

Yhtiöissä on tehty pitkäjänteisesti työtä työturvallisuusasioiden parissa päämääränä toiminnan kehittäminen ISO-standardien mukaiseksi. Maailmanlaajuinen, riippumaton auditoijataho SGS auditoi yrityksen työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmän tämän vuoden alkupuolella. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta ja sitä auditoidaan vuosittain.

Turvallisuustyötä teemme kiinteässä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Yritysten koko henkilöstö osallistuu aktiivisesti ja motivoituneesti työturvallisuuden edistämiseen. Tämä näkyy asiakkaillemme muun muassa aktiivisena työturvallisuusyhteistyönä, ennakoivana turvallisuussuunnitteluna, itselle ja ympäristölle turvallisen työnteon osaavana henkilöstönä sekä asianmukaisena kalustona. Työskentelemme suurelta osin asiakkaidemme kohteissa ja vaihtelevien työkohteiden erityispiirteiden tunnistaminen ja huomioonottaminen ovatkin oleellinen osa osaamistamme. Monipuolisella ja pitkällä kokemuksella kohtaamme haastavimmatkin tehtävät.

Yritysten sertifioituihin palveluihin kuuluvat infralle, teollisuudelle, rakentamiselle, kiinteistöille ja haja-asutusalueille tehtävät loka- ja viemärihuoltopalvelut, puhdasvesipalvelut, vaihtolava- ja kuljetuspalvelut, tapahtumien saniteetti- ja jätehuoltopalvelut, puhdistuspalvelut, suurtehoimuroinnit ja-puhallukset, pienpuhdistamohuollot sekä näihin liittyvät hallinto- ja tukipalvelut.

Lisätietoja:
Pasi Eerola hallituksen pj, kaikki yhtiöt 09 8553 0451
Jarkko Hämäläinen tj, Eerola-yhtiöt Oy 050 364 0568
Nico Niuro tj, Lokapalvelu Siili Oy 040 123 9944
Jarmo Mäkinen tj, E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa Oy 040 754 7477
Jukka Helander tj, E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy 040 084 1575
Markku Rio toj, E-Ympäristöpalvelut Itä Oy 050 313 0714
Laura Sahlbom HSEQ, kaikki yhtiöt 050 340 7038

Koronaviruksen vaikutus toimintaamme

Hyvät asiakkaamme, olemme varautuneen poikkeustilanteeseen Suomen hallituksen, THL:n, TTL:n ja alan järjestöjen ohjeistuksien mukaisesti. Varmistaaksemme yrityksemme toimintakyvyn, olemme ottaneet käyttöön mm. etätyön ja tehostetun hygienian työkohteissamme sekä perustaneet tätä varten varautumisryhmän. Pyydämme teitä Ilmoittamaan, mikäli tilatussa työskentelykohteessa on huomioitava mahdollinen karanteeni, koronavirustartunta tai erityinen riski. Halutessanne annamme lisätietoja.

20.1. Tiedote liiketoimintakaupoista

Eerola-Yhtiöt haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja panostaa jatkossa vieläkin enemmän alueelliseen asiantuntemukseen. Vuodenvaihteessa teimme liiketoimintakaupat kolmesta toimipistealueesta, jotka jatkossa toimivat Eerola-Yhtiöiden alihankkijoina omilla alueillaan.

Pääsääntöisesti Länsi-Uudellamaalla viemärihuollosta vastaa E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy, jonka alla toimii myös valtakunnallisesti pienpuhdistamohuolto.

Mäntsälän, Loviisan, Lahden ja Lappeenrannan toimipisteet sulautettiin luontevasti E-Ympäristöpalvelut Itä Oy:ksi, mikä palvelee asiakkaitaan lähinnä Itä-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Hyvinkään alueita palvelevat jatkossa Ylöjärven ja Tervakosken toimipisteet yhteisellä nimellä E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa Oy, joka vastaa myös asiantuntemuksellaan säiliö- ja teollisuuspuhdistuksista.

Näiden liiketoimintakauppojen lisäksi Jyväskylän toimipisteen palvelualue liitettiin jo aikaisemmin Lokapalvelu Siili Oy:n alle. Lokapalvelu Siili toimii Pohjois-Savossa ja nyt myös Keski-Suomessa.

Uusissa yhtiöissä jatkaa Eerola-Yhtiöistä vanha tuttu ammattitaitoinen henkilöstö. Päivitetyt laskutus- ja toimipisteyhteystiedot löytyvät Eerola-Yhtiöiden nettisivuilta