Ympäristön parhaaksi, yötä päivää, ympäri Suomen

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Toimimme 23 palvelukeskuksestamme käsin koko Suomen alueella, yli 200 työyksikön voimin. Tunnemme alueelliset olosuhteet ja paikalliset erityistarpeet Hangosta Utsjoelle.

Työmme perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Tehtävämme on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmiä toiminnassa. 

Pystymme toteuttamaan poikkeuksellisen vaativia kohteita. Kehitämme jatkuvasti sekä osaamistamme että kalustoamme, ja tuomme alalle uutta osaamista. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että pysymme aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Voi kun se olisikin aina kaikille itsestäänselvää.

Harri ja Paula Eerolan vuonna 1969 perustaman yhtiön toimintaa ohjaavat edelleen samat perheyrityksen arvot: luotettavuus, rehellisyys, ammattitaito ja erinomainen asiakaspalvelu. Sitoudumme toiminnallamme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen ja pyrimme toimintojemme jatkuvaan parantamiseen. 

Mistä tiedät, että olemme hoitaneet työmme hyvin?

Siitä, että sitä ei huomata.

Meillä tehtiin tänään omakotitalossa salaojien ja viemärien kuvaus. Olemme tosi tyytyväisiä tehtyyn työhön ja tekijään.

Työ sujui joutuisasti ja kuvaaja Lauri Kaivaara oli erittäin ystävällinen ja kertoi koko ajan, mitä kuvassa näkyy jne. Toivon, että hänelle välittyy vielä tätäkin kautta iso ja lämmin kiitos. Rautainen ammattilainen ja erittäin hyvä asiakaspalvelija. Aion suositella häntä jatkossa varmasti, jos joku tuttu tarvitsee kuvausta. Kiitos!

N. Perttuli

Hei! Teiltä oli joku mies tiistaina tekemässä jotain päiväkodissa Espoossa, haluaisin kiittää sitä nuorta miestä joka täällä oli. Kun kyseessä on päiväkoti niin luonnollisesti se kiinnostaa poikia. Teidän joku mies oli täällä ja eräs poikamme oli erittäin kiinnostunut niistä hommista mitä hän teki. Tämä nuori mies vastaili kaikkiin kysymyksiin ystävällisesti mitä lapsi kyseli. Haluan kiittää tätä nuorta miestä joka vastaili lapsen kysymyksiin erittäin hienosti ja niin ettei lapselle jäänyt tunne että häntä ei kuunnella. Kiitos. Toivottavasti tämä tavoittaa kyseisen nuoren miehen.
Tarhan täti

Tänään 14.9. Lahdessa avattiin tukkeutunut viemärimme. Haluan, että välitätte toimenpiteen suorittaneen henkilön, jonka nimeä en muistanut painaa mieleeni, esimiehelle seuraavat terveiset: palvelu oli paitsi ammattitaitoista myös erittäin ystävällistä, sanoisin poikkeuksellista. Toivon, että häntä muistetaan jollakin tavalla. Hän on sen ansainnut.
J. Virtanen

Meillä kävi kaivot tyhjentämässä tänään nuori mies, joka oli aivan ”rautaa”. Kaivojen kannet ovat hankalat avata mutta sitkeästi hän toimi. Lupaan hankkia toisenlaiset kannet seuraavaa kertaa varten. Täysi kymppi hänelle

M. Tukkimies

Share This