Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Varsinais-Suomessa

Meiltä saat kaikki kiinteistöjen ja tonttien viemäri- ja erotinhuoltopalvelut ja -ratkaisut sekä sadevesi- ja salaojaverkoston kunnossapidon – joko kokonaisuutena, tai erillisinä palveluina.

Imupaineauton kuljettajia

Haemme imupaineauton kuljettajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun seudulle, Kaarinan yksikön toiminta-alueelle. Työ sisältää erilaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, sekä kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä. Työtä tehdään imupaineautolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Työskentelemme arkipäivisin aamuvuorossa, mutta olemme joustavia asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan, jonka vuoksi töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valittavilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus kuljetustyöstä on eduksi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Arvostamme kuljettajissamme oikeanlaista asennetta asiakaspalvelun sekä työturvallisuuden suhteen.

Tarjoamme työsuhteen mukavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä. Saat kilpailukykyisen palkkauksen sekä laadukkaat ja asianmukaiset työvarusteet.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja olet hakemamme ammattilainen, hae paikkaa heti.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen [email protected].
Lisätietoja tehtävistä antaa HR-päällikkö Pasi Jaakola puh 050 478 5857

PK-seudun avoimet työpaikat – palkkaamme lisää kuljettajia

Tapahtumapalveluissa pidämme huolta Norsu-tilapäisvessojen siisteydestä, niin sisältä kuin ulkoakin. Onpa tapahtuma sitten Oulussa tai Olympiastadionilla – me huolehdimme, että hygieniajärjestelyt toimivat ja käyttäjät ovat tyytyväisiä.

Kuljetuspalvelumme kattaa kaikki vaihtolava- ja kappaletavarakuljetusten tarpeet. Toimitamme jätelavat ja järjestämme niiden kuljetuspalvelut. Kuljetamme roskalavoille kerätyt materiaalit ajallaan asianmukaisiin kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoituskohteisiin.

Meiltä saa myös kaikki kiinteistöjen ja tonttien viemäri- ja erotinhuoltopalvelut ja -ratkaisut sekä sadevesi- ja salaojaverkoston kunnossapidon – joko kokonaisuutena, tai erillisinä palveluina. Etsimme nyt

Imupaineauton kuljettajia tapahtumapalveluihin

Haemme imupaineauton kuljettajia tapahtumapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon yksikön toiminta-alueelle. Tehtäväsi sisältää Norsu-wc yksiköiden huolto- ja kuljetustehtäviä. Työskentelemme pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta olemme joustavia asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan, jonka vuoksi töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valituilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus kuljetustyöstä on eduksi.

Vaihtolava-auton kuljettajia

Haemme vaihtolava-auton kuljettajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon yksikköön pääkaupunkiseudun toiminta-alueelle. Vaatimuksena on kokemus vaihtolava-autoista vaijeri- ja koukkulaitteilla. Työskentelemme pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta olemme joustavia asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan, jonka vuoksi töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valituilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, työturvallisuuskortti sekä kuljettajakortti. Aikaisempi kokemus kuljetustyöstä ja E-kortti on eduksi.

Imupaineauton kuljettajia kuntainfran viemärihuoltoon

Haemme imupaineauton kuljettajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon yksikön toiminta-alueelle. Työ sisältää erilaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä sekä mahdollisesti suurtehoimurointeja. Työtä tehdään imupaineautolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Työskentelemme arkipäivisin aamuvuorossa, mutta olemme joustavia asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan, jonka vuoksi töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valittavilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus kuljetustyöstä on eduksi.

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Arvostamme kuljettajissamme oikeanlaista asennetta asiakaspalvelun sekä työturvallisuuden suhteen.

Tarjoamme työsuhteen mukavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä. Saat kilpailukykyisen palkkauksen sekä laadukkaat ja asianmukaiset työvarusteet.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja olet hakemamme ammattilainen, hae paikkaa heti.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen [email protected].
Lisätietoja tehtävistä antaa HR-päällikkö Pasi Jaakola puh 050 478 5857

Jätä avoin hakemus

Lähetä hakemuksesi ja mahdollinen ansioluettelosi (CV) osoitteeseen [email protected]

Share This