A&P Ympäristöpalvelut Oy ja E-Ympäristöpalvelut Itä Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa E-Ympäristöpalvelut Itä Oy:n Lahden seudun viemärihuoltoliiketoiminta siirtyy 1.7.2022 alkaen A&P Ympäristöpalvelut Oy:lle. Kaupan yhteydessä 5 vanhaa työntekijää siirtyy A&P Ympäristöpalvelut Oy:n palvelukseen.

A&P Ympäristöpalvelut Oy on Mikkelistä kotoisin oleva Ympäristöhuoltoalan yritys, jolla on jo pitkä historia Mikkelin ja sen ympäryskuntien viemärihuollossa. A&P:lla on myös vahva jalansija teollisuuden osaajana, josta suurin asiakas on UPM Pelloksen tehtaat.

”Liiketoimintakaupan myötä saamme tehostettua toimintaamme myös Lahden ja Mikkelin välisillä alueilla, ja näin ollen saamme myös entistä vahvemman jalansijan paikallisena kokonaisvaltaista ympäristöhuoltoa tarjoavana toimijana”, kertoo A&P Ympäristöpalveluiden toimitusjohtaja Nico Niuro.

A&P Ympäristöpalvelut Oy:n nykyinen henkilöstö jatkaa yhtiön palveluksessa. Toimintaa jatketaan samoissa toimitiloissa Mikkelissä, sekä Lahdessa.

A&P Ympäristöpalvelut Oy:n omistajana on Lokapalvelu Siili Oy. Lokapalvelu Siili Oy:n omistajina ovat Nico Niuro 52 % ja Norsula Oy 48 %.
Lisätietoa asiasta antavat;
Nico Niuro toimitusjohtaja +358401239944 Lokapalvelu Siili Oy
Markku Rio toiminnanjohtaja +358503130729 E-Ympäristöpalvelut Itä Oy

Share This