Eerola-Yhtiöt haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja panostaa jatkossa vieläkin enemmän alueelliseen asiantuntemukseen. Vuodenvaihteessa teimme liiketoimintakaupat kolmesta toimipistealueesta, jotka jatkossa toimivat Eerola-Yhtiöiden alihankkijoina omilla alueillaan.

Pääsääntöisesti Länsi-Uudellamaalla viemärihuollosta vastaa E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy, jonka alla toimii myös valtakunnallisesti pienpuhdistamohuolto.

Mäntsälän, Loviisan, Lahden ja Lappeenrannan toimipisteet sulautettiin luontevasti E-Ympäristöpalvelut Itä Oy:ksi, mikä palvelee asiakkaitaan lähinnä Itä-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Hyvinkään alueita palvelevat jatkossa Ylöjärven ja Tervakosken toimipisteet yhteisellä nimellä E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa Oy, joka vastaa myös asiantuntemuksellaan säiliö- ja teollisuuspuhdistuksista.

Näiden liiketoimintakauppojen lisäksi Jyväskylän toimipisteen palvelualue liitettiin jo aikaisemmin Lokapalvelu Siili Oy:n alle. Lokapalvelu Siili toimii Pohjois-Savossa ja nyt myös Keski-Suomessa.

Uusissa yhtiöissä jatkaa Eerola-Yhtiöistä vanha tuttu ammattitaitoinen henkilöstö. Päivitetyt laskutus- ja toimipisteyhteystiedot löytyvät Eerola-Yhtiöiden nettisivuilta

Share This