Puhelinkeskus avoinna arkisin 8-16 09 855 3040 toimisto@eerolayhtiot.fi

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste joka on laadittu 1.1.2021

1. Rekisterinpitäjä
Eerola-Yhtiöt Oy
Läntinen Teollisuuskatu 15 C
02920 Espoo
Y-tunnus: 1885536-5

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Paavo Eerola
paavo.eerola@eerolayhtiot.fi

3. Rekisterin nimi
Yrityksen asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi.

Käytämme sivustolta keräämiämme tietoja seuraavasti:

• taataksemme, että sivuston sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi kaikkein tehokkaimmassa muodossa
• tarjotaksemme sinulle tilaamiasi tietoja, tuotteita ja palveluja, sekä niihin liittyviä ohjeita ja apua
• täyttääksemme välillemme syntyneiden sopimusten mukaiset velvollisuudet
• ilmoittaaksemme sinulle palveluista ja muutoksista
• asiakaspalveluun ja markkinointitarkoituksiin

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallentuvat yhteydenottolomakkeella kysyttävät tiedot  ja/tai ostohistoria, yhteystiedot, sähköpostiosoite, (mahdolliset) yritystiedot sekä IP-osoite.

Rekisteri EI sisällä henkilötunnuksia, pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja silloin, kun annat ne meille täyttämällä sivustolla olevia lomakkeita tai ottamalla meihin yhteyttä. Antamiisi tietoihin lukeutuvat esimerkiksi tiedot, joita annat täyttäessäsi yhteydenottopyynnön ja tilatessasi palveluja.

Lisäksi käytämme evästeitä kerätäksemme yleisesti Internetin käyttöäsi koskevaa tietoa sekä kohdennettuun markkinointiin. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteet, selaimen versio, vierailujen määrä ja vastaavat internetin käyttöä ja sivuston vierailuja koskevat tiedot. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota tarpeisiisi tarkemmin sovitettuja palveluja, esimerkiksi tallentamalla suosikkisi ja tunnistamalla sinut aina, kun palaat sivustolle.

Voit estää evästeiden (cookies) tallentumisen aktivoimalla kyseiset asetukset Internet-selaimestasi. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää Web-sivustoamme tai siihen liittyviä palveluita.

7. Tietojen tallentaminen ja luovuttaminen

Tallennamme tietosi soveltaen tiukkoja menettelyjä ja turvallisuustoimenpiteitä jotta asiattomilla ei ole pääsyä tietoihisi. Jos käytät palvelua johon liittyy henkilökohtainen salasana, niin saatuasi tai valittuasi salasanan olet vastuussa salasanan säilyttämisestä salaisena. Edellytämme ettet paljasta salasanaa kenellekään.

Keräämämme tiedot voidaan siirtää tai tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitsevaan kohteeseen esimerkiksi silloin, jos jokin palvelimistamme on sijoitettu ETA-alueen ulkopuolelle tai jos palveluntarjoajamme tai hankkijamme sijaitsee ETA-alueen ulkopuolella, tai jos luovutan tietojasi muille (kohdan ”Kenelle luovutan tietojasi” mukaisesti).

Tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, sekä palveluntarjoajille, jotka ovat kolmansina osapuolina yhteistyössä kanssamme ja joiden henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

8. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Halutessasi voit milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä. Sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot, oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista sekä oikeus vaatia kaikkien tietojesi poistamista kaikista rekistereistämme. Omakätisesti allekirjoitetun pyynnön voi lähettää postitse tai toimittaa meille henkilökohtaisesti.

Sivusto saattaa sisältää linkkejä muille Internet-sivuille, joita en valvo ja joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Jos siirryt muihin sivustoihin linkkien kautta, kyseisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa meidän tavastamme.

Meillä on oikeus muuttaa tai päivittää käyttöehtoja ja tietosuojaselostetta rajoituksetta. Ilmoitamme kaikista muutoksista päivittämällä tietosuojaselosteen yläosaan merkityn päivämäärän.

Share This