Meiltä saat kaikki kiinteistöjen ja tonttien viemäri- ja erotinhuoltopalvelut ja -ratkaisut sekä sadevesi- ja salaojaverkoston kunnossapidon – joko kokonaisuutena, tai erillisinä palveluina.

Imupaineauton kuljettajia

Haemme imupaineauton kuljettajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun seudulle, Kaarinan yksikön toiminta-alueelle. Työ sisältää erilaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, sekä kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä. Työtä tehdään imupaineautolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Työskentelemme arkipäivisin aamuvuorossa, mutta olemme joustavia asiakkaidemme erilaisten tarpeiden mukaan, jonka vuoksi töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valittavilla kuljettajilla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus kuljetustyöstä on eduksi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Arvostamme kuljettajissamme oikeanlaista asennetta asiakaspalvelun sekä työturvallisuuden suhteen.

Tarjoamme työsuhteen mukavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä. Saat kilpailukykyisen palkkauksen sekä laadukkaat ja asianmukaiset työvarusteet.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja olet hakemamme ammattilainen, hae paikkaa heti.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen [email protected].
Lisätietoja tehtävistä antaa HR-päällikkö Pasi Jaakola puh 050 478 5857

Share This