Tom Sundell in memoriam

Eerola-Yhtiöiden myynti- ja markkinointijohtaja Tom ”Tomppa” Sundell menehtyi 10.4.2020 vakavan sairauden uuvuttamana. Suru-uutinen erittäin pidetyn työtoverimme poismenosta on pysäyttävä ja koskettaa meitä kaikkia.

Tom Sundellin työhistoria Eerola-Yhtiöillä oli pitkä ja hän aloitti työt perheyrityksessämme perustajapariskunta Paula, ja jo edesmenneen Harri Eerolan palkkaamana vuonna 1986. Paula kertoi, että Tom oli yhtenä päivänä tullut heidän pihaansa, esitellyt itsenä Harrille ja kysynyt, olisiko tarjota töitä. Harri oli lyhyen työhaastattelun aikana kysynyt, että mitä hän osaa tehdä ja onko ajokorttia, johon Tom oli tarinan mukaan vastannut ”En oikein mitään, mutta ajokortti löytyy” ja niin hän aloitti kuljettajana T:mi Harri Eerolalla. Yrityksen toiminnan laajennuttua Tom alkoi tehdä putkistokuvauksia ja niistä toimenkuva laajeni myyntitehtäviin. Vuosien saatossa, yrityksemme kasvun ja muutoksen pyörteissä myynti- ja markkinointi kehittyi Tomin johdolla. Hän oli tunnettu asiakkaidemme keskuudessa ja Eerola-Yhtiöiden kasvot lukuisissa asiakastilaisuuksissamme.

Tom Sundell muistetaan työyhteisössämme todellisena herrasmiehenä, joka oli aina ystävällinen ja kaikki huomioon ottava. Työkaverina Tomppa oli helposti lähestyttävä. Hän otti uudet ihmiset sydämellisesti vastaan ja oli aina valmis auttamaan asiassa kuin asiassa. Hänen hersyvä, ajoin herkullisen älyllinen ja sarkastinenkin huumorinsa ja loistava tilannetajunsa toivat harmaimpaankin päivään auringon säteitä ja saivat naurun repeämään. Hänen tarinoistaan paistoi intohimo kulttuuriin, hyvään ruokaan, viiniin, laatuautoihin ja moottoripyöriin. Työhuoneessaankin Tompalla oli taidetta ja kasveja piristämässä työympäristöä. Hän saattoi myös yllättää työkavereita hauskalla viestillä, kukkasilla tai vaikka makealla kahvihetkellä.

Lämmöllä Tomppaa muistellen

Eerola-Yhtiöiden henkilöstö