19.6. Eerola-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja vaihtui

Eerola-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja vaihtui – Jarkko Hämäläisestä uusi toimitusjohtaja

Eerola-Yhtiöiden hallitus ja Pasi Eerola ovat yhteisesti sopineet toimitusjohtajan vaihdoksesta. Pasi Eerola lopetti toimitusjohtajana 3.6.2019 ja toimii jatkossa Eerola-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana sekä keskittyy vastaamaan Eerola-yhtiöiden liikenteestä, hankinnoista ja kalustosta.
Uudeksi toimitusjohtajaksi on 4.6.2019 alkaen nimetty Jarkko Hämäläinen. Hän siirtyi Eerola – Yhtiöihin Hämeen Kuljetuspiste Oy:stä, jossa on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien.

”Perheyhtiömme on kasvanut viimevuosina merkittävästi ja näimme hallituksen ja omistajan ominaisuudessa, että yhtiön etu olisi jatkaa ulkopuolisen johtajan komennossa. Näin mahdollistamme suuren yhtiön vaatiman organisoitumisen säilyttämällä samalla perheyhtiölle ominaisen palvelunlaadun sekä asiakaslähtöisyyden.”, kertoo Pasi Eerola.

”Keskusteltuani yrityksen johdon kanssa tästä toimenkuvasta ja tavoitteista, on tämä tehtävä todella mielenkiintoinen ja erityisen luottavaisin mielin otan sen vastaan. Olemme keskustelleet yhtiön historiasta, nykytilasta ja tulevaisuuden tavoitteista sekä hyvästä ja motivoituneesta henkilöstöstä. Olen erittäin innokas aloittamaan tehtäväni toimitusjohtajana ja ylpeä saadessani pukea Eerola-Yhtiöt Oy:n pelipaidan päälle!”, sanoo Jarkko Hämäläinen.

Eerola-yhtiöt Oy

Hallitus

Lisätietoja:

Jarkko Hämäläinen, Eerola-Yhtiöiden toimitusjohtaja, p.050-364 0568
Pasi Eerola, Hallituksen puheenjohtaja, p.0400-415 602